Hirdetés

Családi házak villanyszerelése

Vállaljuk családi házak villanyszerelését, villamos kivitelezését, villamos hálózat felújítását

Családi házak villanyszereléseA családi házak villanyszerelése, elektromos hálózatának kialakítása számunkra rutinfeladat. Ha igényesen kialakított, biztonságosan működő villamos hálózatot szeretne az otthonában, akkor mi vagyunk a megfelelő partner a villanyszereléshez.  

A villanyszerelés itt is a tervezéssel kezdődik. A villamos hálózat tervezésénél, kivitelezésénél figyelembe vesszük a ház lehetséges fogyasztási igényeit a tervezett műszaki tartalomnak megfelelően.

Az elmúlt évek villanyszerelői gyakorlatából merítve ötleteinkkel, tanácsinkkal segítünk az elektromos kiállások, világítás megoldások, a kapcsolók, konnektorok helyének meghatározásában. A családi ház villamos hálózatát úgy alakítjuk ki, hogy a későbbi esetleges bővítésnek is megfeleljen.

A kivitelezés végén, az áramkörök próbája után átadjuk Önnek a nyomvonalakról készült képeket, az elosztó kapcsolási rajzát és az erősáramú hálózat érintésvédelmi méréséről készült jegyzőkönyvet.

A családi ház villanyszerelésének igazodnia kell az egyéb kivitelezési munkákhoz. A kivitelezéseink során munkáinkat összehangoljuk a társkivitelezők ütemtervével.

Keressen bennünket, kérje segítségünket és ajánlatunkat a családi háza villanyszereléséhez.