Hirdetés

Lakáselosztó csere

Vállaljuk villamos elosztók karbantartását és cseréjét Budapesten és környékén.

A villamos elosztó berendezés feladatat a hozzá csatlakoztatott áramkörök elektromos ellátása és túláramvédelme. A túláramvédelem hivatott megakadályozni a csatlakoztatott vezetéken a túlmelegedést okozó nagyságú áramot. Az elosztók azonban időnként karbantartásra szorulnak, a benne lévő eszközök pedig cserére. A rendszeres karbantartás biztosítja az elektromos elosztók biztonságos működését.

Lakáselosztók cseréje.

ElosztócsereA régi lakáselosztókat esetenként cserélni szükséges. A cserére akkor van szükség, ha az új kismegszakítók nem férnek be, az elosztó nem alkalmas a FI relé beépítésére, illetve nem lehet vagy nem érdemes javítani.
A legtöbb lakáselosztót a régi polgári lakásokban és a panellakásokban cseréljük.

Keressen bennünket, ha nem tartja megbízhatónak az elosztót, vagy nincs FI relé beépítve a lakáselosztóba.

Villamos elosztóElosztó berendezések karbantartása.

Vállaljuk üzletek, irodák, lakások villamos elosztó berendezéseinek karbantartását.
Az elosztó karbantartás a villamos elosztó lekapcsolásával, áramtalanításával jár, ezért üzemidőn túl kell a munkát elvégezni.

A karbantartásról egyéni karbantartási dokumentáció készül, amely alapján könnyen tervezhetőek az időszakos karbantartások.
A dokumentáció tartalmazza a munka leírását, a cserélt alkatrészeket, illetve azon alkatrészek listáját, amelyeket a következő karbantartás alkalmával cserélni szükséges.

A tervezett karbantartás mindig kisebb költséggel jár, mint a hibajavítás és a javítás miatt kieső üzemidő.