Hirdetés

Villanyszerelés, hibaelhárítás

A villanyszerelő feladatai közé tartozik a hibakeresés, a hibaelhárítás is.

Rejtett világításAz elektromos rendszer hibáinak felkutatása gyakorlott villanyszerelő szakembert igényel.
A lakások, családi házak villamos rendszerének hibái többnyire a „nincs áram” és a „ráz a …” esetenként a „serceg, füstöl” jelenséget produkálják. Természetesen a hiba megtalálása ennél sokkal bonyolultabb.
Az üzletek, irodák esetében a munkáink közé tartozik az OTSZ felülvizsgálatoknál feltárt elektromos hiányosságok kijavítása is.

Lakás elosztóMivel a villanyszerelői hibaelhárítás a jellegéből adódóan kiszállási díjjal terhelt, igyekszünk minden fontos információt bekérni ügyfeleinktől még a kiszállás előtt.
Ezzel próbáljuk elkerülni a fölösleges díjak felmerülését. Ilyen eset például, amikor valamelyik fényforrás úgy megy tönkre, hogy egy nagy áramlökettel lecsapja a kismegszakítót.
Ilyenkor a tulajdonos kicseréli az izzót, visszakapcsolja a megszakítót és megy az élet tovább.

Nálunk a hibaelhárítás minden esetben két részből tevődik össze.

Először megkeressük az elektromos hálózat hibájának okát, és a hiba helyét. Megvizsgáljuk, hogy hasonló hibajelenségek várhatóak-e még valahol.

A hiba pontos ismerete alapján ajánlatot teszünk annak szakszerű kijavítására, illetve a hasonló hibajelenségek megelőzésére. Az ajánlatot kisebb javítási munka esetén, a helyszínen szóban, nagyobb munkáknál később írásban.

Ha problémája van az elektromos hálózatával, vagy kérdezni szeretne, keressen bennünket bátran!