Hirdetés

Lakás villanyszerelés

Társasházi lakások villanyszerelése

Lakás villanyszerelésA társasházi lakások villanyszerelése az egyik legkeresettebb a szolgáltatásaink közül. Az elavult már-már tűzveszélyes vezetékek, lakáselosztók cseréje sok lakásban évek óta esedékes lenne.

Ennek a munkának az elvégzésére a legjobb lehetőség a teljes lakásfelújítás. A villanyszerelő kialakítja az új berendezéseknek: lámpáknak, kapcsolóknak, konnektoroknak az áramköröket. Ilyenkor az új vezetékek, védőcsövek részére készített hornyokat a kőműves a festő könnyen bejavítja.

Sajnos sok esetben nincs lehetőség a lakás teljes felújítására, viszont a vezetékek számára a falakat mégis meg kell vésni. Sok villanyszerelő vállalkozó, vállalkozás a falak visszajavítását nem tudja vállalni.

Mi vállaljuk a lakásának villamos felújítását a falak visszajavításával, festésével, tapétázásával együtt. Így nem kell több kivitelezővel megállapodnia, a munkájukat összehangolnia. Mi a villanyszerelés közben folyamatosan javítjuk a falak sérüléseit, így a kivitelezési idő lényegesen rövidebb.


A lakás villanyszerelés végén szintén elvégeztetjük a megfelelő érintésvédelmi méréseket és az erről készült jegyzőkönyvet átadjuk a nyomvonalvezetésről készült képekkel, valamint a lakáselosztó villamos rajzával együtt.

„Villanyszerelés”, amit nem tudunk elvállalni

Nem vállaljuk az elavult vezetékekre történő nagyobb áramú kismegszakító cseréjét.
Új áramkörök kialakítását az elosztóban történő megfelelő védelem kiépítése nélkül.